Päivitetty 23.11.2022

Näyttelytiedot

Näyttelypaikat

Näyttelypaketit on suunniteltu niin, että ne kattavat perustarpeet, eikä tarvitse tilata erikseen mitään.

Voitte tilata osastollenne esim. lisää kalusteita, näyttöjä, kuvatulosteita Taikalyhdyn näyttelytekniikasta. Tutustu valikoimaan ja merkitse tilauslomakkeelle (linkki tulossa)

Näytteilleasettajan tärkeät päivämäärät

 • 12.4. klo 16 mennessä: tilaa jos tarvitset näyttelypaikallesi lisäkalusteita tai vastaavaa. Tämän jälkeen tehdyistä tilauksista veloitetaan  30% jälkitilauslisä. Toimita logoteippaukseen tarvittava aineisto vektorimuodossa, ohje:
  • Aineistokoko: 982 x 892 mm
  • Bleed 5 mm, ilman leikkausmerkkejä
  • Painoresuluutioinen (esim. 150 dpi/ppi) pdf-tiedosto
  • Vektoroi tekstit
 • 19.4.  klo 16 mennessä: tilaa osastotarjoilut sekä henkilökunnan lounaslipukkeet, jos näyttelypaikallasi on useampi kuin 2 ruokailijaa. Katso sivun alalaidasta kohta ruokailut. Tarkennukset vielä tulossa.
 • 27.4. klo 16 mennessä: ilmoita henkilöiden nimet, jotka tulevat näyttelypaikalle: linkki tulossa

Näyttelypaketti 1: rakentaminen

Seinärakenteen mitat

Seinärakenne: Ulkomitat 1030 x 530 x 2520 mm (L x S x K)

Teippaukset ja kiinnitykset

Pakettiin sisältyy organisaation nimiteippaus osastopaikan yläosaan. Teippauksen koko 982 x 892 mm alue, brändättävissä (kts. näyttelypaikan mallikuva). Aineisto toimitettava vektorimuodossa (tiedostomuoto .eps/.ai /.pdf) 12.4. klo 16 mennessä.

Erilliset muut teippaukset tai kuvatulosteet voi tilata erikseen.

Osaston seiniin voi kiinnittää julisteita tms. heikkoliimaisella teipillä, jonka saa näyttelyn jälkeen jälkiä jättämättä siististi irti seinästä. Monet hyvälaatuiset maalarinteipit käyvät myös. Itse kiinnitetyt on poistettava. Mikäli seiniin jää jälkiä, niistä laskutetaan.

Näyttelyn rakentajalta saatavilla rakennusaikana somistuskoukkuja, sopivat seinän päällä olevaan uraan (sopii esim. taulukiinnityksiin). Seiniin ei saa tehdä reikiä.

Rakennusaikataulu

Näytteilleasettajat voivat tulla somistamaan osastonsa 2.5. klo 14 eteenpäin, osastoa voi somistaa klo 18 asti. Purkaminen 4.5. klo 17 mennessä. Lattiapaikan varanneet voivat tulla rakentamaan osastoa 2.5. klo 10 eteenpäin. Näyttelypaikan voi tulla laittamaan valmiiksi myös vasta aamulla 3.5. klo 8 eteenpäin. Näyttelypaikka tulisi olla valmiina 3.5. klo 9 mennessä.

ERITYISEN TÄRKEÄÄ! Näyttelyn purku 4.5. klo 14.30 alkaen kun päätösseminaari alkaa.  Tällöin voi pakata tavaroita siististi ja pieniä määriä voi viedä pois. Osastorakenteet ja kaikki isommat purkamiset/kuljetukset tulee tehdä klo 15.30  – 17.00.

Tavaroiden säilytys

Tapahtuman aikana näytteilleasettajille on varattu tila materiaalien säilytykseen. Tila on vartioimaton.

Siivoukset

Näyttelyalue ja osastopaikat siivotaan, roskikset tyhjennetään rakennuspäivänä rakentamisen jälkeen 2.5. Näyttelypakettiin 1 sisältyy pieni roskis. Jos osastopaikalla jaetaan enemmän materiaalia, josta tulee pakkaus- tai muuta roskaa, huolehdithan isot roskat tapahtumapaikalla varattuihin isoihin roskiksiin. Siivoojilla ei ole lupaa tyhjentää osastoilla olevia roskiksia, ne kannattaa itse tyhjentää näyttelyalueella oleviin yleisiin roskiksiin.

Tavaroiden toimitusosoite näyttelyosastoille:

Jos toimitatte lähetyksiä etukäteen Tampere-talolle: Lähetyksiin on merkittävä selvästi vastaanottaja sekä osastonnumero. Varmistakaa etukäteen, milloin tavarat tuodaan osastollenne ja että vastaanottaja on paikalla. Tampere-talon tai TerveSos:in henkilökunta ei voi kuitata tavaraa vastaanotetuksi näytteilleasettajan puolesta.

Tavaroita saa toimittaa ma 2.5. lähtien klo 10 ellei ole toisin sovittu. Poikkeavista rakennus- ja purkamisajoista tai tavaroiden toimitusajoista on sovittava kirjallisesti etukäteen.

Mikäli lähetätte pienempää tavaraa, toimitusosoite on:
Tampere-talo / TerveSos 2023, osoitetiedot tulossa.

Yrityksen ja yhteyshenkilön nimi ja osastonumero
Lähetykset toimitetaan osastolle ennen näyttelyn alkamista

Ajo-ohje ja pysäköinti

Tavaran purkamista, lyhytaikaista pysäköintiä varten voi jättää hetkeksi Tampere-talon eteen.

Tampere-talon pysäköinti on maksullista, lisätiedot tulossa.

Näyttelyn rakentaja palvelee näytteilleasettajia

Ti 2.5. Rakennusaika näytteilleasettajille klo 10-18

Ke 3.5. Rakennusaika näytteilleasettajille klo 8-9

To 4.5. purku klo 14.30-17.00.

Näyttelyvastaava on paikalla päivittäin klo 8-16. Päivystävä vahtimestari auttaa tarvittaessa muina aikoina.

Tampere-talo avoinna (ajat tarkentuvat)

ti 2.5. klo 8.00 – 18.00
ke 3.5. klo 8.00 – 18.00
to 4.5. klo 8.00 – 17.00

Verkkoyhteydet

Tampere-talossa on veloituksetta käytössänne kaksi (2) langatonta WLANverkkoa; tarkennukset tulossa.

Seminaarikortit

Seminaarikortit tulevat organisaation nimellä. Näyttelypaikkaan sisältyy:

 • 2 seminaarilippua ja 2 iltajuhlakutsua

Näytteilleasettajat voivat vaihdellen käyttää seminaarilippuja ja osallistua seminaareihin. Seminaariliput jaetaan paikan päällä tapahtumassa. Näyttelypaikalle tulevien esittelijöiden määrän voi jokainen organisaatio itse määritellä. Tapahtuma-alueella voi liikkua vapaasti, vasta seminaarisalien ovilla tarkistetaan seminaarikortit.

Mikäli näyttelypaikalle tulee enemmän kuin kaksi esittelijää, jotka haluavat osallistua seminaariohjelmaan samanaikaisesti tai iltajuhlaan 3.5., niin heidän tulee ostaa tavallinen seminaariosallistuminen, lisätietoja (linkki tulossa).

Ruokailu

Näyttelyn rakennuspäivänä 2.5. ravintolassa on lounas 11-14. Lounaan hinta on € (tieto päivitetään).
Ravintolasta voi ostaa klo 9-16 kahvia ja sämpylöitä tms.

Tapahtumapäivinä 3.-4.5. näyttelypaikkaan sisältyy 2 hlölle seminaariliput, joilla 2 hlöä saa kumpanakin päivänä tarjoilut: kahvi/tee, lounas, kahvi/tee+makea.

Jos näyttelypaikalla on useampi henkilö, joka haluaa ruokailla, tilaa lounaslipukkeet (xx€/kpl) etukäteen.  Lipukkeet laskutetaan käytettyjen mukaan. Lisätiedot tulossa.

Voit tilata myös osastollenne ravintolapalveluita, varaukset ja lisätiedot: tulossa

Lounasajat näytteilleasettajille (ajat tarkentuvat)

ke 3.5. klo 11.30-13.30.
to 4.5. klo 11.00-13.00.

Näytteilleasettajat ruokailevat samoissa tarjoilupisteissä kuin seminaariosallistujat. Lounasta on tarjolla pidemmän aikaa kuin mitä seminaariohjelmassa on ilmoitettu. Näytteilleasettajien kannattaa ruokailla heti lounasajan alettua tai kun seminaarit alkavat.

Tapahtuma-alueella kaikille veloituksetta tarjolla kahvi/tee kumpanakin aamuna klo 8.30 alkaen.

Majoitus

Näytteilleasettajat voivat varata majoituksen tapahtumaosallistujien hotellikiintiöistä (lisätiedot tulossa)

Ohje:

 • valitse lomakkeelta seuraava kunnes pääset kohtaan ’Majoitus’
 • majoitusvalinnan jälkeen täytetään henkilötiedot

Huom. useat hotellit ovat jo lomakkeelta loppu, kannattaa tiedustella suoraan Tampereen hotelleista tai muista majoituspaikoista (linkki)