Päivitetty 27.04.2023

Näyttelytiedot

Näyttelypaikat

Näyttelypaketit on suunniteltu niin, että ne kattavat perustarpeet, eikä tarvitse tilata erikseen mitään.

Voitte tilata osastollenne esim. lisää kalusteita, näyttöjä, kuvatulosteita Taikalyhdyn näyttelytekniikasta. Lisätilaukset:

Näytteilleasettajan tärkeät päivämäärät

 • 12.4. klo 16 mennessä:
  • Näyttelypaketti 1:n (2550e+alv.)  varanneet: Pakettiin sisältyy organisaation nimiteippaus / brändäys, koko 982 x 892 mm, toimita materiaali (painoresoluutioinen pdf -tiedosto) taikalyhty@taikalyhty.fi
  • Logoteippausmateriaalin tarkempi ohje; aineisto vektorimuodossa:
   • Aineistokoko: 982 x 892 mm, Bleed 5 mm, ilman leikkausmerkkejä, vektoroi tekstit
  • tilaa jos tarvitset näyttelypaikallesi lisäkalusteita tai vastaavaa. Tämän jälkeen tehdyistä tilauksista veloitetaan  30% jälkitilauslisä.
 • 26.4.  klo 16 mennessä: tilaa osastotarjoilut sekä henkilökunnan lounaslipukkeet, jos näyttelypaikallasi on useampi kuin 2 ruokailijaa. Katso sivun alalaidasta kohta ruokailut.
 • 27.4. klo 16 mennessä: ilmoita henkilöiden nimet, jotka tulevat näyttelypaikalle: emma-reeta.kasma(at)thl.fi

Näyttelypaketti 1: rakentaminen

Seinärakenteen mitat

Seinärakenne: Ulkomitat 1030 x 530 x 2520 mm (L x S x K)

Teippaukset ja kiinnitykset

Pakettiin sisältyy organisaation nimiteippaus osastopaikan yläosaan. Teippauksen koko 982 x 892 mm alue, brändättävissä (kts. näyttelypaikan mallikuva alta). Aineisto toimitettava vektorimuodossa (tiedostomuoto .eps/.ai /.pdf) 12.4. klo 16 mennessä.

Erilliset muut teippaukset tai kuvatulosteet voi tilata erikseen.

Osaston seiniin voi kiinnittää julisteita tms. heikkoliimaisella teipillä, jonka saa näyttelyn jälkeen jälkiä jättämättä siististi irti seinästä. Monet hyvälaatuiset maalarinteipit käyvät myös. Itse kiinnitetyt on poistettava. Mikäli seiniin jää jälkiä, niistä laskutetaan.

Näyttelyn rakentajalta saatavilla rakennusaikana somistuskoukkuja, sopivat seinän päällä olevaan uraan (sopii esim. taulukiinnityksiin). Seiniin ei saa tehdä reikiä.

Rakennusaikataulu 

Näytteilleasettajat, joilla paketti 1 tai 2:

 • Omaa paikkaansa voi tulla laittamaan valmiiksi (esim. esitteet) ti 2.5. klo 14 eteenpäin. Osastoa voi somistaa klo 18 asti.  
 • Paikan voi tulla laittamaan valmiiksi myös vasta aamulla 3.5. klo 8 eteenpäin. Näyttelypaikka tulisi olla valmiina 3.5. klo 9 mennessä.

Lattiapaikan varanneet voivat tulla rakentamaan osastoa 2.5. klo 10 eteenpäin. Tampere-talossa voi olla klo 18 saakka. 

Näyttelyn purku 4.5. klo 14.30 alkaen kun viimeiset seminaarit alkavat.  Näyttelyn purku klo 17 mennessä. 

Tavaroiden säilytys

Tapahtuman aikana näytteilleasettajille on varattu tila materiaalien säilytykseen: kokoustila Opus 1. Tila on pieni kokoushuone, sinne mahtuu yhdeltä näytteilleasettajalta pieni pahvilaatikko/vastaava. Lisäksi on kaksi erillistä pientä tilaa tapahtuman infopisteen vieressä. Tilat ovat vartioimattomia. Kysy tarvittaessa lisätietoja infopisteestä. 

Siivoukset

Näyttelyalue ja osastopaikat siivotaan, roskikset tyhjennetään rakennuspäivänä rakentamisen jälkeen 2.5. Näyttelypakettiin 1 sisältyy pieni roskis. Jos osastopaikalla jaetaan enemmän materiaalia, josta tulee pakkaus- tai muuta roskaa, huolehdithan isot roskat tapahtumapaikalla varattuihin isoihin roskiksiin. Siivoojilla ei ole lupaa tyhjentää osastoilla olevia roskiksia, ne kannattaa itse tyhjentää näyttelyalueella oleviin yleisiin roskiksiin.

Tavaroiden toimitusosoite näyttelyosastoille:

Jos toimitatte lähetyksiä etukäteen Tampere-talolle: Lähetyksiin on merkittävä selvästi vastaanottaja sekä osastonnumero. Varmistakaa etukäteen, milloin tavarat tuodaan osastollenne ja että vastaanottaja on paikalla. Tampere-talon tai TerveSos:in henkilökunta ei voi kuitata tavaraa vastaanotetuksi näytteilleasettajan puolesta.

Tavaroita saa toimittaa ma 2.5. lähtien klo 10 ellei ole toisin sovittu. Poikkeavista rakennus- ja purkamisajoista tai tavaroiden toimitusajoista on sovittava kirjallisesti etukäteen.

Mikäli lähetätte pienempää tavaraa, toimitusosoite on:

TerveSos 2023 3.–4.5.23
c/o Tampere-talo
Tavaran vastaanotto D-ovi, Viinikankatu 2 D, 33100 Tampere
Yrityksen ja yhteyshenkilön nimi ja osastonumero
(Tarvittaessa yhteyshenkilöksi voi laittaa ”Valvomo” ja puhelinnumero ”03 2434 111”).

Lähetykset toimitetaan osastolle ennen näyttelyn alkamista

Ajo-ohje ja pysäköinti

Näytteilleasettajien sisäänkäynti on S-ovesta ja pihaan kuljetaan Viinikankadun puolelta (osoite Viinikankatu 2). Rakennus- ja purkuaikoina auton voi ajaa lastausovien läheisyyteen (katettu alue) lyhytaikaista purkua varten. Tämän jälkeen auto tulee välittömästi siirtää pysäköintialueelle. Tampere-talon piha-alueella olevalla pysäköintialue on maksullinen ja lisätietoja myös muista läheisistä parkkialueista löytyy täältä.

Näyttelyn rakentaja palvelee näytteilleasettajia

Ti 2.5. Rakennusaika näytteilleasettajille klo 10-18, huom. Taikalyhdyn valmiin näyttelypaketin tilanneet; somistus 2.5. klo 14-18 

Ke 3.5. Rakennusaika näytteilleasettajille klo 8-9

To 4.5. purku klo 14.30-17.00.

Näyttelyvastaava on paikalla päivittäin klo 8-16. Päivystävä vahtimestari auttaa tarvittaessa muina aikoina.

Tampere-talo avoinna

ti 2.5. klo 8.00 – 18.00
ke 3.5. klo 8.00 – 18.00
to 4.5. klo 8.00 – 17.00

Verkkoyhteydet

Tampere-talossa on veloituksetta koko Tampere-talon kattava Wlan -verkko TampereHall2023 (salasana: customernet)

Seminaarikortit

Seminaarikortit tulevat organisaation nimellä. Näyttelypaikkaan sisältyy:

 • 2 seminaarilippua ja 2 kutsua iltavastaanotolle

Näytteilleasettajat voivat vaihdellen käyttää seminaarilippuja ja osallistua seminaareihin. Seminaariliput jaetaan paikan päällä tapahtumassa. Näyttelypaikalle tulevien esittelijöiden määrän voi jokainen organisaatio itse määritellä. Tapahtuma-alueella voi liikkua vapaasti, vasta seminaarisalien ovilla tarkistetaan seminaarikortit.

Ruokailu

Näyttelyn rakennuspäivänä 2.5. henkilöstöravintola Kanttiinissa ( 2.krs.) on lounas myynnissä klo 11-14. Lounaan hinta on 11,30 €.
Tampere-talon kanttiinista voi ostaa tuolloin myös kahvia ja sämpylöitä tms. Kanttiini on auki:

 • 2.5. klo 9.00-14.30
 • 3.5. klo 9.00-14.30
 • 4.5. klo 9.00-18.30

Tapahtumapäivinä 3.-4.5. näyttelypaikkaan sisältyy 2 hlölle seminaariliput, joilla 2 hlöä saa kumpanakin päivänä tarjoilut: kahvi/tee, lounas, kahvi/tee+makea.

Jos näyttelypaikalla on useampi henkilö, joka haluaa ruokailla, tilaa lounaslipukkeet (22€/kpl) ke 26.4. klo 15 mennessä; jaana.koskinen@tampere-talo.fi

 • liput ko. laskutettavan tilaajan (yrityksen) nimellä
 • laskutus vain toteutuneen määrän mukaisesti
 • aamulla 3.5. nouto tilaajan nimellä henkilöstöravintola Kanttiinista (2.krs.)

Voit tilata myös osastollenne ravintolapalveluita (Liite TerveSos-tarjoilut), tilaukset: jaana.koskinen@tampere-talo.fi
Tilaukset osastoille viimeistään keskiviikkona 26.4.2023 klo 15 mennessä, laskutustiedot mukana. Juomatilauksia voidaan täydentää tapahtumapäivän aikana.

Lounasajat näytteilleasettajille

ke 3.5. klo 11.00-13.30.
to 4.5. klo 11.00-13.00.

Näytteilleasettajat ruokailevat samoissa tarjoilupisteissä kuin seminaariosallistujat. Lounasta on tarjolla pidemmän aikaa kuin mitä seminaariohjelmassa on ilmoitettu. Näytteilleasettajien kannattaa ruokailla heti lounasajan alettua tai kun seminaarit alkavat.

Tapahtuma-alueella kaikille veloituksetta tarjolla kahvi/tee kumpanakin aamuna klo 8.30 alkaen.

Majoitus

Näytteilleasettajat voivat varata majoituksen tapahtumaosallistujien hotellikiintiöistä:

Ohje:

 • klikkaa verkkolomaketta
 • valitse lomakkeelta seuraava kunnes pääset kohtaan ’Majoitus’
 • majoitusvalinnan jälkeen täytetään henkilötiedot

Huom. jotkut hotellit voivat olla jo lomakkeelta loppu, tiedustele suoraan Tampereen hotelleista tai muista majoituspaikoista.