Tervetuloa TerveSos-näyttelyyn!

Tule tutustumaan näyttelypisteiden tarjontaan! Bongaa uusimmat ideat ja palvelut! Näyttely järjestetään teatterin lämpiössä. Näyttelypaikkoja sijainnit kartalla (linkki)

Näytteilleasettajien esittelyt tulossa! Näyttelyssä mukana:
1. Sos-lapsikyläsäätiö sr
2. Miina Sillanpään Säätiö
3. Avosylin yhtymä, Neljä Astetta:
Avosylin yhtymä tarjoaa laadukkaan palvelujatkumon sosiaalihuollon palveluista lastensuojelun vahvasti tuettuun sijaishuoltoon sekä terapia- ja kuntoutuspalveluihin. Yhtymässämme Neljä Astetta tuottaa avo-, terapia- ja jälkihuollon palveluita tavoitteenaan, ettei lasta tai nuorta tarvitsisi sijoittaa pois omasta perheestään. Vuoden 2024 alussa pääkaupunkiseudulla ovensa avasi Terapiatalo Sydämellä, jonka kautta Neljä Astetta tarjoaa terapiapalveluita myös yksityishenkilöille, perheille ja pariskunnille. Aito kohtaaminen on työssämme kaiken keskiössä – luomme toivoa.
4. Diabetesliitto 
5. Vaikuttavuuskeskus
6. LivingSkills Oy
7. Uotta Oy ja MOKUVE – Monitieteinen kuntoutuksen verkosto:
MOKUVE on 11 yliopiston muodostama verkosto, joka edistää monitieteistä kuntoutuksen tutkimusta ja yliopistokoulutusta. Lisäksi MOKUVE vahvistaa korkeakoulujen valtakunnallista yhteistyötä ja verkostoitumista. 
8. Kuntien Tiera Oy 
9. Akavan sairaanhoitajat ja Taja ry
10. Arter
11. Rinnekodit ja Diakonissalaitos (alustava)
12. Lindström Oy
13. Hoivatie:
Hoivatie on yhteiskunnallinen yritys, joka tuottaa vaikuttavia erityistason sosiaali- ja työelämäpalveluja. Palvelumme kattavat lastensuojelupalvelut, vammaispalvelut, avopalvelut, ikääntyneiden palvelut ja työelämäpalvelut.
Meillä työskentelee lähes tuhat ammattilaista 18 paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Palvelujemme piirissä on vuosittain tuhansia asiakkaita.
14. Labquality Oy
15. Mehiläinen
16. Super
17. Diak
18. Tamro Oy
19. Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia ry
20. Ohjaamojen Onni:
Tarjoamme maksutonta tukea 18–29-vuotiaille koko Suomessa. Haluamme lisätä psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia sekä osallisuutta ja siten poistaa koulutukseen ja työelämään kiinnittymisen esteitä. Työskentelyssä keskitymme vahvuuksiin ja voimavaroihin. Tarjoamme tukea yksilöllisesti ja ryhmämuotoisesti. Palveluitamme on saatavilla monilla paikkakunnilla kasvotusten ja koko Suomessa verkon välityksellä.
21. Evondos
22. Vitec Raisoft 
23. Rastor-instituutti:
Olemme intohimoisia työelämän uudistajia ja uskomme, että jokaisella on mahdollisuus onnistua työelämässä. Kehitämme yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoamme ura- ja rekrytointipalveluita sekä toimimme oppisopimuskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Asiakaslupauksemme on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset ja urapalvelut muuttavat toimintaa niin, että tulokset todella näkyvät. Palvelemme kaikkialla Suomessa sekä tietenkin verkossa.
24. Humana
25. Reumaliitto/Harvinaiset
26. DomaCare/Netvisor:
DomaCare: Hoiva-alan erityistarpeet huomioiva järjestelmä. Valitse turvallisempi ja sujuvampi arki.
27. Laurea-ammattikorkeakoulu:
Laurea on Uudellamaalla kuudella kampuksella toimiva korkeakoulu, jonka toiminnassa ihmiset ja vuorovaikutus ovat keskiössä. Toimintamme arvoperustan muodostavat avoimuus, vaikuttavuus ja vastuullisuus.
28. DiakHub:
DiakHub on Diakonia-ammattikorkeakoulun koordinoima hubi, joka kokoaa yhteen hyvinvointia edistävien palvelujen käyttäjät, tuottajat, järjestäjät, kehittäjät ja tutkijat. Kehitämme yhteistyössä vaikuttavia ratkaisuja ihmisten hyväksi.
29. Itä-Suomen yliopisto, Jatkuvan oppimisen keskus:
Tarjoaa vaivattoman tavan itsensä kehittämiseen, ammattiosaamisen täydentämiseen ja yrityksen osaamispääoman laajentamiseen.
Jatkuva oppiminen muodostaa kattavan kokonaisuuden, joka vastaa yksilöiden, työelämän ja yhteiskunnan tulevaisuuden tarpeisiin. Se tarjoaa ajantasaista täydennyskoulutusta sekä avoimen yliopiston opintoja, avaten kaikille ovet tarvittavan tiedon ja taidon hankkimiseen helposti ja nopeasti – missä vain, milloin vain.
30. Työterveyslaitos, Mielenterveyden työkalupakki
Findata
THL
LUT-korkeakoulut/Jatkuva oppiminen:
LUT-korkeakoulut on LUT-yliopiston ja LAB-ammattikorkeakoulun muodostama korkeakouluyhteisö, joka tarjoaa monipuolisia jatkuvan oppimisen koulutusmahdollisuuksia ammattitaitosi ylläpitämiseen ja vahvistamiseen. Työelämän tarpeisiin suunnitelluissa täydennys- ja erikoistumiskoulutuksissamme voit opiskella työn ohella. Räätälöimme sopivimmat ratkaisut yritysten ja organisaatioiden osaamistarpeisiin koko korkeakouluyhteisömme osaamista hyödyntäen.


Tervetuloa näyttelyyn! Poimintoja aiemmista näyttelytunnelmista:

Tutustu näyttelyyn seminaarien tauoilla

Lisätietoja: Teija Eeva, THL, sähköposti: etunimi.sukunimi@thl.fi